Makettkészítési szolgáltatások

Minden ami nagy, kicsiből indult.

Makettkészítés

Szolgáltatásaink.

Fő tevékenységünk professzionális épületmakettek készítése - lakóparkok, társasházak, privát épületek, egyéb létesítmények méretarányos elkészítése.

Ezen kívül versenyszínvonalú, kiállításra vagy gyűjteménybe szánt járműmakettek - helikopterek, repülőgépek, hajók, autók és egyéb járművek - élethű, méretarányos elkészítését is vállaljuk.

Kiegészítő tevékenységként vállalunk CNC-gravírozást és marást is.

Építészeti makettek

Az épület makettek alapanyagát elsősorban különféle műanyagok alkotják, viszont a megrendelő kérésére más anyagokat is fel tudunk használni. A felhasznált anyagok tekintetében természetesen mindig azt tartjuk szem előtt, hogy minél élethűbben jelenítsük meg a színeket és textúrákat a modellen. Az épületek festése minden esetben a tervdokumentációban meghatározott színek alapján történik és ebben többféle Airbrush (festékszóró pisztoly) segíti a munkánkat. Az alkalmazott szerszámok a legkisebb reszelőtől a bonyolultabb technológiájú gépekig, mind a tökéletes végeredményt szolgálják.

Nem jelent akadályt számunkra már meglévő makettek felújítása, átalakítása sem, valamint vállaljuk makettek belső világításának és esetleges elektronikai rendszerének elkészítését is.

Az építészeti makettekhez tárolóasztalt is készítünk.

Jármű makettek

A gyári makett készletek összeállítása lényegesen egyszerűbb, mint egy saját készítésű modell esetében. Éppen ezért kevesebb dokumentáció is elegendő lehet. Előfordul azonban olyan helyzet, amikor a készlet alkatrészei is átalakítást igényelnek.

Egy saját készítésű jármű makett megtervezéséhez részletesebben kidolgozott tervek szükségesek, mivel minden alkatrészt egyedileg állítunk elő. Egyes esetekben viszont, csak fotók állnak rendelkezésre, de számunkra ez sem jelent akadályt.

A járműmakettekhez tárolószekrényt/vitrint is készítünk.

Makett-portfólió

Szépművészeti Múzeum

Szépművészeti Múzeum

Megrendelő: S-Com Direct Kft.

Méretarány: 1:100

Méret: 130cm x 130cm

Szennyvíztisztító telep Ghána

Szennyvíztisztító telep Ghána

Megrendelő: Pureco Kft.

Méretarány: 1:250

Méret: 100cm x 70cm

Kondipark

Kondipark

Megrendelő: Szertársport Debrecen

Méretarány:

Méret: 150cm x 150cm