Makettkészítési szolgáltatások

Minden ami nagy, kicsiből indult.

Makettkészítés

Szolgáltatásaink.

Fő tevékenységünk professzionális épületmakettek készítése - lakóparkok, társasházak, privát épületek, egyéb létesítmények méretarányos elkészítése.

Ezen kívül versenyszínvonalú, kiállításra vagy gyűjteménybe szánt járműmakettek - helikopterek, repülőgépek, hajók, autók és egyéb járművek - élethű, méretarányos elkészítését is vállaljuk.

Kiegészítő tevékenységként vállalunk CNC-gravírozást és marást is.

Építészeti makettek

Az épület makettek alapanyagát elsősorban különféle műanyagok alkotják, viszont a megrendelő kérésére más anyagokat is fel tudunk használni. A felhasznált anyagok tekintetében természetesen mindig azt tartjuk szem előtt, hogy minél élethűbben jelenítsük meg a színeket és textúrákat a modellen. Az épületek festése minden esetben a tervdokumentációban meghatározott színek alapján történik és ebben többféle Airbrush (festékszóró pisztoly) segíti a munkánkat. Az alkalmazott szerszámok a legkisebb reszelőtől a bonyolultabb technológiájú gépekig, mind a tökéletes végeredményt szolgálják.

Nem jelent akadályt számunkra már meglévő makettek felújítása, átalakítása sem, valamint vállaljuk makettek belső világításának és esetleges elektronikai rendszerének elkészítését is.

Az építészeti makettekhez tárolóasztalt is készítünk.

Jármű makettek

A gyári makett készletek összeállítása lényegesen egyszerűbb, mint egy saját készítésű modell esetében. Éppen ezért kevesebb dokumentáció is elegendő lehet. Előfordul azonban olyan helyzet, amikor a készlet alkatrészei is átalakítást igényelnek.

Egy saját készítésű jármű makett megtervezéséhez részletesebben kidolgozott tervek szükségesek, mivel minden alkatrészt egyedileg állítunk elő. Egyes esetekben viszont, csak fotók állnak rendelkezésre, de számunkra ez sem jelent akadályt.

A járműmakettekhez tárolószekrényt/vitrint is készítünk.

Makett-portfólió

Puskás Ferenc Stadion

Puskás Ferenc Stadion

Megrendelő: Magyar Építő Zrt. ZÁÉV Zrt.

Méretarány: 1:500

Méret: 110cm x 80cm

Pannonia Ethanol Zrt.

Pannonia Ethanol Zrt.

Megrendelő: Pannonia Ethanol Zrt.

Méretarány: 1:550

Méret: 180cm x 110cm

Fagyöngy lakópark

Fagyöngy lakópark

Megrendelő: Fagyöngy Lakópark Kft.

Méretarány: 1:200

Méret: 100cm x 62cm